Menu
Nieuws

3 vakantie tips voor een vakantie in het prachtige Limburg

Op vakantie met het hele gezin of gezellig met vrienden! Bekijk ons aanbod met bijzondere programma’s voor een heerlijke voorjaarsvakantie, meivakantie of zomervakantie op bijzondere plekken.

1. Fiets-vaarvakantie over de prachtige Maas en Fiets Route Ravel
Prachtige Fiets РVaar vakantie-River Cruise. Groeps- of privévakantie met luxe Hotel Yacht en nieuwe Elektro fiets. U start in Maastricht een afwisselende E-Bike en bootcruise door 3 landen. Heerlijk fietsen, lekker eten en een gastvrije ambiance.
2. Mini vakantie in Valkenburg – Ontdek Zuid-Limburg in 5 dagen
Het 3-sterren hotel is gelegen op loopafstand van het centrum van Valkenburg, omringd door het prachtige Limburgse heuvellandschap en slechts enkele kilometers verwijderd van het bekende Drielandenpunt. Deze mini vakantie in eigen land is de perfecte manier om Zuid-Limburg te verkennen.
3. 5-daagse Fietsvakantie in Midden Limburg bij Nationaal Park de Meinweg
Met deze 5-daagse Fietsvakantie geniet u in Nationaal Park de Meinweg en het Roerland. De prachtige natuur is adembenemend en Roermond met zijn mooie Maasplassen ligt op slechts 15 kilometer. U fietst zo vanuit uw hotel de bijzondere natuur in en terug in het hotel kunt u lekker relaxen en ontspannen in de wellness. Maak er een heerlijke ontspannende fietsvakantie van!