Menu
Nieuws

5 tips voor een midweek in Limburg

 Een Midweek genieten ergens in Nederland of net over de grens!

1. City Break Midweek of Weekend in Maastricht
City Break Midweek of Weekend in Maastricht: 3 dagen voor slechts € 95,00 p.p. Maastricht is een heerlijk romantische stad, dat weten we allemaal. Maar het kan nog beter! In plaats van in een hotel kunt u ook op een prachtig luxe Hotel yacht verblijven. Pak deze spetterende aanbieding en boek nu!
2. 4 Dagen op Ontdekking in het Heuvelland
4 Dagen op ontdekking in het Heuvelland en genieten in Gulpen en omgeving. Of u nu een bezoek brengt aan het grootste labyrint van Europa in Vaals, een dagje Thermae 2000 in Valkenburg, de Luikse markt in Luik of gezellig wilt flaneren over het Maastrichtse Vrijthof? U heeft de tijd met deze heerlijke 4 daags arrangement!
3. Midweek aanbieding – genieten in het Zuid-Limburgse Valkenburg
In het gezellige Valkenburg een Midweek genieten in een betaalbaar hotel! Vanuit dit hotel kunt u uitstekend uitstapjes maken, pak de fiets om door het Heuvelland te fietsen, ga een dagje shoppen in Maastricht of genieten een dagje bij Thermae 2000.
4. Midweek wandelarrangement in Limburg – Genieten op een Kasteel
Wandelen in een prachtige bosrijke omgeving en slapen in kasteel. Deze midweek is speciaal voor onze wandelliefhebbers die er een paar dagen tussen uit willen en willen genieten van al het moois dan Limburg te bieden heeft.
5. Midweek aanbieding 4-sterren landgoed in Zuid-Limburg
Het Zuid-Limburgse Heuvelland heeft zoveel moois te bieden dat u met deze midweekaanbieding eens lekker de tijd heeft om deze streek te ontdekken. Houdt u van natuur dan kunt u heerlijk fietsen en wandelen of bezoekt u graag mooie steden dan kunt u van Valkenburg en Maastricht absoluut genieten.