Daarnaast zijn er ook diverse natuurparken te vinden in Limburg. In het noorden van Limburg liggen bijvoorbeeld Nationaal Park de Meinweg en Nationaal Park de Maasduinen, in het midden ligt Nationaal Park de Groote Peel op de grens met Brabant en in het zuiden vindt u Brunssummerheide. Geen nationaal park maar zeker wel een bezoek waard met de fiets als u in Zuid-Limburg bent is het Drielandenpunt. Een bezienswaardigheid om even aan te doen en natuurlijk super leuk om op 1 punt met 3 landen verbonden te zijn.

Van stille landwegen tot aan historische gebouwen en pittoreske dorpjes. U komt het allemaal tegen tijdens een heerlijke fietsvakantie! Na een actieve dag fietsen, rust u lekker uit in het hotel. Ook staat een heerlijk diner op u te wachten. Daarnaast begint u de volgende ochtend uw dag goed met een uitgebreid ontbijt.

fietsvakantie limburg

Wij van Fietsvakantie Limburg bieden u een mooie fietsvakantie aan om eens heerlijk te komen genieten van het prachtige Limburg! Wilt u niet alleen maar fietsen? Onze arrangementen zijn ook uitstekend te combineren met een mooie wandeltocht.

Mooie beoordelingen over een Fietsvakantie in Limburg

Super fijn verblijf gehad in Limburg. De omgeving is perfect te verkennen met de fiets!’
” Wat is Limburg toch een mooie plek! We hebben verschillende natuurgebieden bezocht en dit ging allemaal prima vanuit het hotel”
” Wij komen net terug van onze fietsvakantie in Limburg en het was in 1 woord top. Heerlijk om Limburg per fiets te ontdekken!”

Ons volledige aanbod aan fietsvakanties in Limburg bekijken? U vindt het op Fietsvakantie Limburg!

fietsvakantie limburg

Wilt u ook eens een andere provincie op de fiets ontdekken? Bekijk dan eens de leuke arrangementen op Fietsen in Montferland