Menu
Fietsvakantie / Nieuws

Top 10 populaire fietsvakanties in Limburg

Fietsvakantie in eigen land! Hier vindt u speciale fietsvakanties van hotel naar hotel waarbij uw bagage naar het volgende hotel wordt gebracht en ook fietsvakanties met verblijf in 1 hotel. Vanuit al deze hotels zijn er vele schitterende fietstochten te maken en kunt u elke dag een andere fietsroute nemen.

1. 5-daagse Fietsvakantie in Midden Limburg bij Nationaal Park de Meinweg
Met deze 5-daagse Fietsvakantie geniet u in Nationaal Park de Meinweg en het Roerland. De prachtige natuur is adembenemend en Roermond met zijn mooie Maasplassen ligt op slechts 15 kilometer. U fietst zo vanuit uw hotel de bijzondere natuur in en terug in het hotel kunt u lekker relaxen en ontspannen in de wellness. Maak er een heerlijke ontspannende fietsvakantie van!
2. 5-daagse Fietsvakantie vanuit een prachtig kasteel in Zuid-Limburg
Vanuit een prachtig kasteel, verscholen in een groen dal en omgeven door landerijen en bossen, fietst u zo het prachtige Heuvelland in. Bij deze fietsvakantie zijn fietsroutes inbegrepen en voor de ontspanning lekker een uur in de sauna. Kom heerlijk fietsen en genieten in het gastvrij Limburg en laat u lekker verwennen!
3. Ontdek Zuid-Limburg in 5 dagen met deze Fietsvakantie in Valkenburg
Deze 5-daagse fietsvakantie in eigen land verkent u Zuid-Limburg vanuit Valkenburg. Het 3-sterren hotel is gelegen op loopafstand van het centrum van Valkenburg, omringd door het prachtige Limburgse heuvellandschap en slechts enkele kilometers verwijderd van het bekende Drielandenpunt. Stap op de fiets en ontdek al het moois dat Limburg te bieden heeft!
4. Vorstelijk genieten op een Kasteel in Limburg met deze 5-daagse Fietsvakantie
Zin om er lekker op uit te gaan en Limburg te ontdekken. Verblijf dan vorstelijk in dit mooie kasteel en slaap in een mooie suite, geniet van lekker eten en fiets er op uit door Nationaal Park de Meinweg waar dit kasteel bij gelegen is. Neem uw eigen fietsen mee of huur fietsen bij het kasteel. Neem het er lekker en boek deze fietsvakantie.
5. Fietsvakantie rondom het Zuid-Limburgse Kerkrade – 5 dagen genieten
Vanuit uw hotel in Kerkrade fietst u in zo’n 11 km naar Nationaal Park de Brunsummerheide waar u heerlijk van mooie natuur kunt genieten. Uiteraard zijn er vele routes te fietsen en kunt u Zuid-Limburg mooi ontdekken. U overnacht in het hotel dat gevestigd is in een Limburgse carréhoeve uit 1713 en ligt naast het kasteel.
6. Geniet van een heerlijke 5-daagse Fietsvakantie door het Heuvelland vanuit Mechelen
Met deze heerlijke 5-daagse fietsvakantie vanuit Mechelen kunt u de prachtige Limburgse heuvels gaan ontdekken. In de omgeving van deze buitenplaats lopen er talloze fietspaden. Er zijn diverse fietsroutes door pittoreske dorpjes, de groene natuur of over glooiende heuvels. Tevens verblijft u tijdens deze fietsvakantie in een prachtige en ruime vakantiewoning, klinkt dat niet als muziek in uw oren?
7. 5-daagse Fietsvakantie in een hotel in Gulpen met wellness faciliteiten
Fiets er lekker op uit en geniet 5 dagen vanuit dit gastvrije hotel met wellness faciliteiten in Gulpen. Vanuit het hotel fietst u heerlijk het Heuvelland door en zijn er vele mooie fietsroutes met diverse afstanden. Terug in het hotel geniet u van de wellness faciliteiten en een fijne hotelkamer.
8. 5-daagse Fietsvakantie door Zuid-Limburg vanuit sfeervol hotel in Mechelen
Stap op de fiets en ontdek Zuid-Limburg vanuit Mechelen. Met de vele fietsknooppunten routes die het Heuvelland heeft geniet u 5 dagen van de vele mooie landschappen en bezoekt u vele gezellige Zuid-Limburgse dorpjes. U kunt zelfs de Belgische en Duitse grens over fietsen. Uw uitvalsbasis is een verblijf in een karakteristieke carreboerderij in Mechelen.
9. 5-daagse Fietsvakantie in de Limburgse stad Roermond
Ontdek de veelzijdige omgeving van Midden-Limburg en de Duitse grens, een heerlijke bestemming om er even helemaal tussenuit te gaan.
10. 5-daagse Fietsvakantie door het Heuvelland vanuit deze Buitenplaats in Margraten
Het Zuid-Limburge Heuvelland is prachtig om om de fiets te ontdekken. U kijkt hier uw ogen uit dus wilt u er zeker zijn dat u alle mooie plekjes heeft ontdekt? Geniet van een 5-daagse fietsvakantie in Margraten. U verblijft in een mooie buitenplaats en overnacht in een luxe suite met een panoramisch uitzicht op het Heuvelland.